Sint Jansprocessie 2017

Het Programma

Bekijk het programma van de Sint Jansprocessie 2017 voor de jongeren.

Programma »

Sint Jansprocessie 2017

Inschrijven!

Op deze pagina kan je je inschrijven voor de Sint Jansprocessie 2017 in Laren.

Inschrijven »

Sint Jansprocessie 2017

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen aan de organisatie? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier »


Vol trots presenteren wij
het 6de editie van het jongerenprogramma: WALK,PRAY,ENJOY!

Graag nodigen wij je uit op zondag 25 juni 2017 voor een FEESTELIJKE dag in Laren met het thema: Grenzeloze Vrede.

Beleef WALK,PRAY,ENJOY: inspirerende gasten/ sprekers, zingen, bidden, openluchtmis, ontmoet veel jongeren, processie, een spetterende COOLING DOWN..

Onze gasten: Jongerenkoor Tutti uit Gorinchem, Broeders van St. Jan uit Utrecht, Nada Nuri en meer..
Meld je vandaag nog aan via Facebook.

Be our guest: WALK,PRAY,ENJOY!

Sint Jansprocessie 2017

Jongerenkoor Tutti

Trots zijn wij dat ook dit jaar het jongerenkoor Tutti uit Gorinchem opnieuw te gast tijdens de zesde editie van Walk,Pray, Enjoy!

Tutti is een zeer enthousiast, Katholiek jongerenkoor met 20 leden. Het koor is opgericht in 1975. Tutti betekent ‘allen’. Tijdens een recent bezoek aan Tutti in Gorinchem heeft de organisatie van Walk, Pray, Enjoy! kunnen zien en horen dat de jongeren zeer gedreven (met z'n allen!) bezig zijn met het maken van muziek. De hechte groep staat onder de bezielende leiding van dirigent en pianist Marcel.

Tutti treedt iedere maand een keer op in eigen kerk, en verzorgt hiernaast meerdere gastoptredens door het hele land. Net als vorig jaar kijken wij enorm uit naar de komst van Jongerenkoor Tutti!

Sint Jansprocessie 2017

Nada Nuri

Deze bijzondere jonge christelijke vrouw is geboren in Bagdad, Irak. Ze had daar een goed leven ondanks de altijd aanwezige spanningen tussen de twee grote religies in het land, het christendom en de Islam. De situatie werd met de jaren echter steeds onveiliger en haar ouders besloten om te vluchten. Uiteindelijk kwam ze in 1998 in Nederland aan.

Terwijl ze hier een nieuw leven probeerde op te bouwen werd haar vaderland overspoelt door de terreur van ISIS. Nada wist haar boosheid om te zetten in gebed, niet tegen, maar voor de IS strijders naast haar gebed voor de vervolgde christenen. Nu is ze actief in haar (vrijwilligers)werk om een brug te slaan tussen de Nederlandse kerken en samenleving en de vluchtelingen in ons land.

Sint Jansprocessie 2017