Sint Jansprocessie 2018

Het Programma

Bekijk het programma van de Sint Jansprocessie 2018 voor de jongeren.

Programma »

Sint Jansprocessie 2018

Inschrijven!

Op deze pagina kan je je inschrijven voor de Sint Jansprocessie 2018 in Laren.

Inschrijven »

Sint Jansprocessie 2018

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen aan de organisatie? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier »


Vol trots presenteren wij
de 7de editie van het jongerenprogramma: WALK,PRAY,ENJOY!

Graag nodigen wij je uit op zondag 24 juni 2018 voor een FEESTELIJKE dag in Laren met het thema: Be not afraid.

Beleef WALK,PRAY,ENJOY: inspirerende gasten/ sprekers, zingen, bidden, openluchtmis, ontmoet veel jongeren, processie, een spetterende COOLING DOWN..

Onze gasten: Kees Kraayenoord, Jongerenpastor Mauricio, en meer..
Meld je vandaag nog aan via Facebook.

Be our guest: WALK,PRAY,ENJOY!

Sint Jansprocessie 2018

Kees Kraayenoord
"Ik zou willen dat elke kerk groeit"

Taxichauffeur, godsdienstleraar, Bijbelschoolstudent, Kees Kraayenoord is het allemaal geweest. Maar een rode draad in zijn leven – als jongen al – is de wens om God te dienen met muziek. In de kerk.

Sinds 2012 is hij voorganger van Mozaiek0318, een nieuwe kerk in Veenendaal. In vier jaar groeide die uit van een huiskring tot een megakerk met elke zondag meer dan tweeduizend bezoekers in twee diensten. Vijf jaar geleden heeft Kees Kraayenoord eerder zijn muzikale bijdrage geleverd aan ons Jongerenprogramma Walk,Pray, Enjoy! Dit jaar zal hij naast zijn muzikaliteit ook een spirituele bijdrage leveren in de Sint Jansprocessie.

Sint Jansprocessie 2018

Jongerenpastor Mauricio

De ‘Aftrap’ bij het jongerenprogramma zal worden verzorgd door jongerenpastor Mauricio uit het bisdom Utrecht. Hij staat in zijn huidige parochie, de HH. Martha en Maria (Baarn en omgeving), bekend om zijn korte preken die hij kracht bijzet door de liederen die hij via zijn bluetooth speaker laat horen en de kersttraditie die hij mee heeft genomen uit zijn geboorteland.

Jesús Mauricio Meneses Santiago is geboren in Colombia en kwam 3 jaar geleden als missionaris naar Nederland om hier zijn theologiestudie af te ronden en priester te worden. Op 6 mei 2017 is hij tot diaken gewijd en november van hetzelfde jaar tot priester.

Meneses was onder andere te zien in het TV- programma ‘Roderick zoekt Licht’ waar hij werd gevolgd in de maanden voor zijn diakenwijding en bij de eerste diocesane jongerenactiviteit die hij organiseerde; een Heilige Mis tussen de botsauto’s van de Hengelose kermis.

Bekijk hier de aflevering van "Roderick zoekt Licht"

Sint Jansprocessie 2018