Sint Jansprocessie 2018

Het Programma

Bekijk het programma van de Sint Jansprocessie 2018 voor de jongeren.

Programma »

Sint Jansprocessie 2018

Inschrijven!

Op deze pagina kan je je inschrijven voor de Sint Jansprocessie 2018 in Laren.

Inschrijven »

Sint Jansprocessie 2018

Contact

Wil je meer weten of heb je vragen aan de organisatie? Gebruik dan het contactformulier.

Contactformulier »


Programma
Walk, Pray, Enjoy

Op zondag 24 juni is er een hartelijk ontvangst van alle deelnemers aan het Jongerenprogramma in het Brinkhuis naast de Basiliek. Vanaf 9.30 uur kun je binnenlopen voor koffie/ thee en een lekkere koek van de Warme Bakker. Om 10.00 uur start het voorprogramma met ‘de Aftrap!’

Na de introductie zullen we met de hele jongerengroep vanuit het Brinkhuis de processie instromen, en trekken we gezamenlijk op naar het Sint Janskerkhof.

Op het Sint Janskerkhof, buiten het centrum van Laren wordt een ‘openlucht mis’ gehouden. Deze Eucharistieviering willen we natuurlijk als Jongerengroep beleven. Mgr Punt zal de viering voorgaan.

Na de viering trekt de processie terug naar de Basiliek in het centrum van Laren alwaar de processie wordt afgesloten in de kerk. Zoals ieder jaar wordt het jongerenprogramma muzikaal versterkt. Dit keer zal Kees Kraayenoord voor meerdere optredens zorgen.

Tot slot.... hebben we een ‘Cooling-down Party’ in de achtertuin van de Pastorie voor alle deelnemers aan het Jongerenprogramma: Walk, Pray, Enjoy!

Schrijf je vandaag nog in, het is kosteloos. Na inschrijving ontvang je alle informatie uitgebreid via de e-mail!

Sint Jansprocessie 2018