ProcessieKids

JIJ LOOPT TOCH OOK MEE MET DE SINT JANSPROCESSIE?

WELKOM!

Hallo daar, welkom op de speciale kids pagina van de Sint Jansprocessie.
Zondag 26 juni 2022 nodigen wij jullie, jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar uit om een groot feest met ons mee te vieren.

Het Sint Jansfeest in Laren is een feestelijke processie waarbij veel mensen, jong én oud, bidden, zingen en muziek maken. De processie is een eeuwenoude, bijzondere traditie in Laren en wij vinden het leuk als er ook veel kinderen met de processie meedoen!
Vind jij het leuk om mee te lopen?
Er wordt een speciaal kinderprogramma georganiseerd.
Zo kan je meelopen als bruidje of jonker samen met veel andere meisjes en jongens. Voor de kinderen die meedoen is er een speciaal programma met begeleiding. Zo loop je samen de processie en is er tijdens de Heilige mis op het Kerkhof een programma met rustige animatie (spelletjes en verhaal) en wordt er gezorgd voor wat lekkers te eten en te drinken.
Op zondag 26 juni verzamelen wij vanaf 10.30 uur op het kerkplein voor de Basiliek (aan de Brink in Laren).
Om 11.00 uur zal de Sint Jansprocessie vertrekken.

BRUIDSJURKJES
Als je geen geschikt wit jurkje hebt, kun je die lenen! In de week voor de processie wordt er een echte bruidsjurkjes pop-up store ingericht. Hier kunnen bruidsjurkjes worden gepast en uitgeleend.
Wanneer?
– Donderdag 23 juni vanaf 14.30 uur
– Vrijdag 24 juni van 12.30 uur tot 13.00 uur & vanaf 14.30 uur
Waar?
Bassischool De Binckhorst – St.Jan
Eemnesserweg 17 – Laren

AANMELDEN?
Wij vinden het leuk om te weten dat je meedoet! Laat je weten dat je komt? Aanmelden kan via: bruidjes@sintjansprocessie.nl

VRAGEN?
Heb je vragen over het speciale kinderprogramma tijdens de St. Jansprocessie? Dan kan je contact opnemen via: bruidjes@sintjansprocessie.nl

VAANDELHULP & MISDIENAARS GEZOCHT
Er zijn ook meisjes en jongens die liever niet met de bruidjesgroep mee willen doen. Voor deze stoere jongens/ meisjes zijn er ook andere taken in de processie.
Zo kan je een Vaandeldrager meehelpen door een kwast te dragen. Deze assistent Vaandeldragers zijn heel belangrijk tijdens de processie, want zo help je het vaandel rechthouden. Of vind je het leuk om mee te gaan als misdienaar?
Voor meer informatie/ aanmelden als assistent Vaandeldrager of misdienaar: info@sintjansprocessie.nl